All Of My Diary

Wednesday, April 13, 2011

Ia menenangkan aku disana..

Assalammualaikum..
Nak tahu tak kenapa aku happy bila aku dekat sana??
Nak tahu tak kenapa aku tenang je kat sana??
Nak tahu tak kenapa aku tak nak balik dulu??

Inilah sebahagian dari sebab-sebabnya..

video


video




nie adalah rakaman mase aku dengan kawan kawan dekat PLKN dulu.. tak tahu nak cakap ape.. tapi aku betol2 teruja dengan alunan azan budak budak dekat kem aku.. malah kadang kadang yang azan nye tu bukan orang yang sama..tapi lain lain.. ok laa.. sume pandai azan n alunan die pun merdu.. alhamdulillah.. kat sana yang aku nanti nantikan mesti time subuh dengan mahgrib sebab nak dengar alunan zikir.. memang tenang je hati.. kalau tak caya. try la bukak video atas nie.. act banyak lagi zikir zikir nye..tapi ni cuma sebahagian je.. kalau korang teror cari la aku yang pegang video cam kat belakang.. haha.. ok. thts all






No comments:

Post a Comment